Ik kan je helpen met..

Choose your character:

Schrijven

Het schrijven van foutloze teksten is een kunst. Ik kan je helpen bij het invullen van je website. Het maken van een artikel of het corrigeren van je teksten. Wil je mij inhuren voor een column of magazine? Dat kan ook!

Editen

Een video monteren is best moeilijk. Ben je op zoek naar een vaste editor? Iemand die je filmpje in elkaar zet of je helpt bij het monteren van een video? Dan kies je voor mijn aanbod editen.

Documentaires

Details, interviewen en onderzoek doen vind ik fantastisch. Het zorgt ervoor dat je diep op een onderwerp in kunt gaan. De diepte ingaan vind ik belangrijk. Vragen stellen is nooit verkeerd. Wil je graag een documentaire (laten) produceren, dan ben ik van de partij!

Webdesign
& usability

Ik help je graag bij het maken van een websitescan. Hierbij kan ik aangeven of het gebruiksvriendelijk is en modern. Ik geef tips en adviezen. Ook kan ik een website voor je bouwen. Hoe? Push the button!

Vormgeven

Hoe presenteer je je dienst, product, jezelf of bedrijf? Ik help je bij het STERK neerzetten van uitingen. Denk aan een social media post, graphic, eigen website, huisstijl, billboard, kaart, eigen game of poster.

Fotografie

Wil jij foto's van jezelf, waarbij je écht jezelf terugziet. Denk aan bijvoorbeeld een bedrijfsshoot, portretfoto of kun fotoshoot met je vriendinnen? Huur mij dan in met jouw speciale aanvraag, Wil je jouw foto's laten bewerken of photoshoppen, dat is ook mogelijk.

Poseren, acteren
& figureren

Op zoek naar iemand die 1.60 is, donkerblond, blauwe ogen en gek is op poseren, acteren of figureren, Choose me ;p

Stemacteur

Van jongs afgaan vind ik het al leuk om gekke stemmetjes op te zetten. Op mijn bucketlist staat het inspreken van een kinderfilm. Ik houd van entertainen en zeg zeker geen nee tegen het inspreken van een voice-over.

Presenteren & Host of sidekick

"Welkom bij alweer de 4de editiie van.." Zou het intro kunnen zijn van je webinar, bijeenkomst, presentatie, etc. Ik kan je helpen bij het presenteren of bespreken van amazing onderwerpen. Ik ben breed geïnteresseerd en houdt van mijn mening te delen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Accepteer Lees meer