Biografie

Okker groeit op als enigst kind in Heerhugowaard. In 2002 gaan haar ouders uit elkaar. Nikki woont bij haar moeder, maar is ook vaak bij haar vader en zijn vriendin. Op haar 4e gaat ze naar OBS De Hasselbraam. Daarna vervolgt Nikki haar weg op het Johannes Bosco. Daar is zij in één keer voor geslaagd. Okker wist al vroeg wat ze wilde. Na de middelbare school kiest zij voor het Mediacollege (Middelbaar beroepsonderwijs) in Amsterdam. Nikki volgt daar de studie Mediaredactiemedewerker. In 2020 studeert ze af. Momenteel werkt Nikki verder aan haar YouTube-kanaal en haar media skills. Ook werkt zij als freelance video-editor en vormgever.

Media

In 2015 kwam Okker voor het eerst in aanraking met media en content maken. Zij begon met haar eigen blog onder de naam Nikkistuff, wat later veranderde in het huidige Stuffbynikki. Nikkistuff bereikte maandelijks 1000+ bezoekers. Alleen was Nikki al snel uitgekeken op het schrijven van artikelen. Ze kreeg een grotere fascinatie voor beeld. Nikki stopte met haar blog en begon met het plaatsen van verschillende video’s op haar YouTube-kanaal. De video’s en vlogs die zij maakt hebben vooral te maken met haar interesses en haar dagelijks leven.

Na het behalen van haar diploma, heeft Nikki mee mogen werken aan een Fanta campagne, samen met Kelvin Boerma. Okker maakte verschillende YouTube video’s en speelde ook mee in een videoclip én een primetime tv-commercial. De campagne werd geproduceerd onder de naam '#BaasZijnMetKalvijn'. Later deed Okker een samenwerking met Anna Nooshin voor Puma. Naast Okker haar eigen video’s op YouTube komt zij voorbij op verschillende platforms. Zo heeft zij meegedaan aan SLAM x Ibiza met Bram Krikke en Gofunsig met Dennis Schouten. Ook speelde ze in een productie van Killerkids voor RTL5. Daarnaast hielp ze Nespresso met het ontwikkelen van lesstof voor Coffee Advisors en nam zij deel aan de YouTube video's van LotteLust.

Graphic Designer

Video editor

Model & Actrice

84356614_500505740847382_38838538854203392_n

Schrijfster

0
Projecten
0
YouTube Subscribers
0
Instagram Followers

Mijn energy boosters

Glamour & gezondheid

Opmaken en styling m.b.t. uiterlijke verzorging. Bezig zijn met het inrichten van mijn kamer of website. Ik maak wekelijks schoon en houd van beauty routines voor mijn gezicht, haar en nagels. Make-up. (online) shoppen. Letten op mijn voeding en sporten voor een fit lichaam. Ik vind het fijn om dingen mooi te maken en er verzorgd uit te zien.

Relaxen & ontwikkelen

Maandelijks lees ik een boek. Ik beluister podcasts over zelfontwikkeling, Regelmatig doe ik een workout. Ik wandel graag. Mediteren en stretchen. Ik badder of ga in de sauna met een muziekje op de achtergrond. Met mijn moviepas ga ik geregeld naar de film. Uitgaan met mijn vriendinnen. Dansen op festivals. Ik kijk graag documentaires. J'taime spelletjes avonden.

Creativiteit & plezier

Schilderen, koken, bakken, tekenen, productie, interviewen, presenteren, gif's maken, video's opnemen en bewerken. Projecten bedenken en uitwerken. Penpalling. Zoete en hartige snacks bakken. Graphic design. Fotoshoots. Social media. Artikelen schrijven. Sieraden maken. Kleien. Kleren naaien. Moodboards maken. Pintrest. Zingen. Dansen. Lachen.

Portfolio power

Alle projecten die ik heb mogen doen heb ik uitgekozen op de eigenschappen & interesses die bij mij passen. Benieuwd naar mijn portfolio?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Accepteer Lees meer