Fanta campagne (2017-2018)

Tijdens de zomer van 2017 zocht Fanta een nieuwe campagne voor de smaak strawberry/kiwi.¬†YouTuber¬†Kalvijn kreeg de taak om deze campagne in te vullen. Hij zocht een bazenteam bij elkaar en maakte de serie ‘baas zijn met kalvijn’. Uiteindelijk zijn er 4 video’s gemaakt hoe we deze campagne hebben ingevuld en daarnaast is er een commercial en uitgebracht. De commercial is zelfs op alle RTL kanalen geweest en een aantal maanden in de Pathe bioscopen.

Kalvijn kanaal video’s

De video’s die je hier ziet zijn allemaal geschoten met Juliette, Bart en Robin. In elke aflevering krijgen we een opdracht om de campagne van Fanta tot een succes te laten worden. Zo ga ik langs Onnedi en Furtjuh voor reclame advies en zangtips.

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

 

Videoclip voor nieuwe smaak Fanta Strawberry Kiwi

Deze video is gemaakt ter promotie van de nieuwe Fanta smaak: Strawberry, Kiwi. In deze clip dansen doe ik gek. Want door het toffe Fanta drankje ga je jezelf epische voelen. In deze videoclip gaat het vooral om de contrast tussen rood en groen. Zowel het concept als het liedje en de edit is gedaan door Kelvin en Peter.

 

Fanta commercial voor TV

Voor de Fanta campagne in samenwerking met Kalvijn heb ik mogen acteren in een commercial. De commercial is ter promotie van de nieuwe Fanta fles. De fles met een twist. Deze commercial is onder andere gemaakt door Peter de Harder, Kelvin Boerma en Levi Brunsman.

Het verhaal van de commercial gaat als volgt: Het meisje (ik) moet verhuizen en afscheid nemen van haar vriendje. Als ze weg rijd is zij heel verdrietig. Maar dan komt de jongen achter haar auto aan rennen. De auto stopt en de jongen nadert de auto. Het meisje is blij en stapt snel de auto uit. De jongen rent naar haar toe en in plaats van dat hij haar een kus geeft pakt hij de Fanta fles uit het meisje haar tas.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Accepteer Lees meer