LotteLust (2020 – heden)

Op 16 september 2019 startte ik als schrijver bij het online platform LotteLust, dat gemaakt is voor vrouwen om over seksualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Op het platform kun je verschillende soorten content vinden. Denk dan aan artikelen met tips en nuttige informatie, spannende feitjes, sex(y) verhalen, porna (vrouwelijke porno) en winacties. Het platform biedt écht allerlei content aan met betrekking tot liefde en seks, als het maar taboedoorbrekend en vrouwvriendelijk is.

Mijn taken bij LotteLust waren aan het begin van mijn periode vooral het schrijven van verschillende artikelen. Dit wilde ik om mijn schrijfstijl, grammatica en spelling te verbeteren. Op de site heb ik een eigen auteurs pagina waar al mijn artikel onder mijn naam staan. Je kunt bijvoorbeeld lezen hoe je seks hebt met een micropenis of hoe je de perfecte naaktfoto maakt. Via deze link kun je al mijn artikelen bekijken.

Naast schrijven is mijn grote passie filmen en editen. Toen ik bij LotteLust begon hadden zij nog geen actief YouTube kanaal. Daarom heb ik voorgesteld om het kanaal te veranderen en een serie te bedenken. De eerste serie die nu dan ook online staat heb ik samen bedacht met Marielle Pietersen. Na dit grote succes hebben we samen nog twee andere series gemaakt. Nu werk ik freelancer voor LotteLust als vormgever en editor.

Series op het LotteLust YouTube kanaal (beheer YouTube kanaal, productie en editing)

Geil of geen stijl

 

Sexy verhalen

 

Sexy Standjes

 

Dirty seconds (vormgeving & inhoud)

Na een weekendje weg geweest te zijn met de meiden van LotteLust bedachten we dit spel. Al snel kwam ik met een aantal vormgeving voorbeelden. Vervolgens bedachten we samen de woorden en heb ik het ingevuld en klaar gemaakt voor de drukker.  Na twee weken was het spel klaar om gedrukt te worden. Nu is het te koop bij Pik Business, LotteLust webshop en Bol.com.

 

LotteLust GIFS

Voor de LotteLust socials stelde ik voor om verschillende gif’s te creëren.  Eerst heb ik samen met collega Marielle een videoshoot gedaan voor een greenscreen. Vervolgens heb ik in Adobe Creative Cloud de gif’s ontwikkelt en ze uiteindelijk op de LotteLust Giphy pagina gezet. Nu kun je de gif’s vinden onder de zoektermen: lottelust en lottelustnl.

Foto’s van het gezelligste team

  

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Accepteer Lees meer