Nespresso Ispirazione Italiana (2020)

Nespresso x PSFM

Nespresso lanceert in Februari de nieuwe koffie serie: Ispirazione Italina. PSFM is een bedrijf dat mensen opleidt om Coffee Advisor te worden. Voor de nieuwe serie met koffies wilden zij lesmateriaal schieten.

De opdracht

Voor deze klus heb ik in totaal 5 korte klantgesprekken opgenomen die sinds de lancering online zijn gekomen op het Nespresso platform; Nespresso Trade Academy. Daarnaast heb ik foto’s gemaakt in de nieuwe coffee advisor werkkleding in de nieuwste Nespresso corner. Deze foto’s gaan gebruikt worden in de trainingen van PSFM, op de website voor o.a. werving van nieuwe Coffee Advisors en PSFM gebruikt het in hun presentaties richting Nespresso.

Ispirazione Italiana

De assortimentswijziging genaamd Ispiratione Italiana veranderd veel. Zo is de indeling verandert van de Intenso’s en Espresso’s, gaan de namen van de koffies die vallen onder Ispiratione Italiana veranderen naar Italiaanse steden met een bijzonder eigen koffieverhaal EN lanceert Nespresso twee nieuwe koffies.

Eindproducten

nieuwsbrief

Video 1

Video 2

Foto’s van draaidag

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Accepteer Lees meer