RTL Concentrate (2019)

Op 4 april 2019 startte ik bij RTL MCN. Een online bedrijf die influencers helpt naar de top. Het bedrijf had drie YouTube kanalen. De drie YouTube kanalen waren Concentrate, Concentrate Bold en Concentrate Velvet. Ik werkte bij het kanaal Bold. Een mannen kanaal.

Instagram was één van de taken die ik kreeg. Op het account moest ik zelfgemaakte content produceren en contact houden met de volgers. Ik beheerde het account geheel zelfstandig. Het belangrijkste en grootste doel op Instagram was ‘engagement’ uitlokken. Ook kreeg ik de taak om het YouTube kanaal bij te houden. Hierop moest ik de gemaakte video’s – door interne productie – publiceren en het crossmediaal delen op de social media accounts.

Op het YouTube kanaal Concentrate Bold, heb ik de vormgeving bedacht voor diverse series. Ook ben ik bezig geweest met het Instagram account. Daar heb ik veel verschillende rubrieken voor gemaakt. Dit deed ik in de programma’s Adobe Premiere en Adobe Photoshop.

Foto met de andere stagiaires

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Accepteer Lees meer